Hoe weet ik dat McAfee Antivirus mijn pc actief beschermt?

McAfee is de meest vertrouwde antivirus software die veel organisaties gebruiken om hun apparaten te beschermen. Het biedt veel functies, zoals anti-spyware, firewall, antivirus en eenvoudig, gecentraliseerd beheer. Naast het beschermen van uw apparaat tegen malware-aanvallen, verbetert McAfee ook de prestaties van uw software. Het is populair vanwege de verschillende functies.

Als u McAfee-software op uw Windows-pc hebt geïnstalleerd, maar niet zeker weet of deze actief is of niet, kunt u de status ervan controleren met behulp van de stappen in deze blog.

Te volgen stappen:

Eerst moet u ervoor zorgen dat McAfee op uw Windows-pc is geïnstalleerd. Klik met de rechtermuisknop op de Windows Start-knop en u ziet een menu en selecteert de Apps en Functie.

Als uw versie van McAfee in de lijst met programma's wordt weergegeven, betekent dit dat deze is geïnstalleerd. Als u het echter niet in de lijst vindt, kunt u de nieuwste versie downloaden en installeren vanaf de officiële website.

Nadat u de software hebt geïnstalleerd, kunt u de status van uw abonnement controleren. Open de software en zoek de abonnements informatie.

Open Mijn abonnementen en bevestig dat de tekst Actief wordt weergegeven naast uw versie van het McAfee-antivirus abonnement op uw pc. Als uw abonnement niet actief is, moet u contact opnemen met Mcafee Ondersteuning .

Controleer op McAfee-antivirus updates om ervoor te zorgen dat uw computer volledig is beveiligd. U kunt McAfee bijwerken door met de rechtermuisknop op dit pictogram te klikken en Over McAfee te openen. Voer een updatecontrole uit voor de software van uw apparaat. Als u problemen ondervindt bij het bijwerken van deze antivirus software, vraag dan om hulp van de technische ondersteuning van McAfee

Klik met de rechtermuisknop op de McAfee op uw Windows-taakbalk, open de McAfee-gebruikersinterface openen en controleer de beveiligingsstatus. Als u een groene status hebt ontvangen met een tekst, Deze computer is beveiligd, wat betekent dat de software uw pc actief beveiligt.

Als u niet weet hoe u uw McAfee-status kunt controleren, kunt u contact opnemen met het Mcafee Ondersteunings Nummer op +31-97010286435. Als uw McAfee niet correct werkt, kunt u de software bijwerken of opnieuw installeren om het probleem op te lossen. Wanneer u McAfee verwijdert, verwijdert u ook de programmabestanden en installeert u vervolgens de McAfee-ondersteuning.

We zijn ook de beste in klantenservice voor Norton

Helpdesk Norton Nederland

Comments

Popular posts from this blog

Hoe kunt u uw McAfee Retail Card inwisselen en uw abonnement activeren?

Hoe McAfee-antivirusprogramma's downloaden en installeren?

Hoe McAfee uitschakelen?