Hoe kan ik valse spam melden die is gedetecteerd door McAfee Security?

McAfee is een software-app die malware, virussen en spam op uw apparaten detecteert. Wanneer het een bedreiging vindt, verliezen alle bestanden met bedreigingen hun toegang tot de beveiliging van het apparaat. Soms kunnen we worden misleid dat een paar bestanden duidelijk en schoon zijn doordat McAfee ze detecteert als malware, d.w.z. fout-positieve informatie. Dit kan gebeuren wanneer de scanner bestanden onjuist identificeert. Dit kan er ook voor zorgen dat u geen toegang krijgt tot de door malware gedetecteerde bestanden. Het is beter om het na-proces van deze vals-positieve detectie te leren

Hoe te rapporteren?

  1. Stuur de gedetecteerde vals-positieve bedreiging per e-mail naar de Technische Ondersteuning van McAfee.
  2. Selecteer en kopieer het "Mobile Threat Submission Form" op de officiële site van McAfee.
  3. Vul alle gegevens in het formulier in
  4. Wanneer u klaar bent met het toevoegen van alle informatie, e-mailt u de informatie naar McAfee Security Gmail die beschikbaar is op de Officiële Site.
  5. als u nog steeds problemen ondervindt, kunt u contact opnemen met ons Klantenservice Nummer Nederland

Hoe krijg ik informatie om het formulier in te vullen?

McAfee Versie

  • Open de app
  • Klik op het tabblad "Instellingen"
  • Ga naar "Over ons" en dit geeft de benodigde informatie voor rapportage.
Merk en model
  • Ga naar "instellingen
  • Selecteer "Over telefoon en software
  • Log "Capture Time" - Open McAfee Security-instellingen< Problemen oplossen< Logboekverzameling inschakelen< Verzend het log via e-mail die automatisch wordt ingevuld <Logboek uitschakelen
Schermafbeelding

Maak een screenshot van alle informatie voor veiligheidsdoeleinden en om een ​​kopie naar e-mail te sturen. Dit wordt bereikt door tegelijkertijd op de volume-omlaag- en aan / uit-knop te drukken.

Opmerking: eventuele vragen hierover kunnen worden beantwoord door contact op te nemen met het Ondersteunings Nummer van Mcafee of via e-mail.

Virusbeschermingsbelofte

Virus Protection Pledge (VPP) om malware te verwijderen. Dit is een betaald proces. Als ze uw malware helemaal niet kunnen verwijderen, bieden ze een terugbetaling aan.

Voorzichtigheid:

Als de steekproefomvang kleiner is dan 50 MB, kunnen voorbeelden worden ingediend via e-mail. De bijlage via e-mail moet in een met een wachtwoord beveiligd ZIP-bestand zijn, waar uw wachtwoord moet zijn geïnfecteerd (kleine letters)
Als de steekproefomvang groter is dan 50 MB, neem dan contact op met de klantenservice met een screenshot en voorbeeld-ID.

Een focus op het detecteren van malware wordt ten zeerste aanbevolen, omdat er mogelijk weinig fout-positieve detecties zijn. Houd deze bestanden in de gaten en blijf op de hoogte van de detectie. Het ondersteuningsteam van McAfee zal echter altijd een helpende hand bieden bij het begeleiden en onderzoeken van verdere details over de gedetecteerde spam via hun officiële website.

We bieden ook technische hulp voor Amazon. U kunt een beroep doen op Amazon Ondersteuning Ireland voor onmiddellijke oplossing.

Popular posts from this blog

Hoe McAfee-antivirusprogramma's downloaden en installeren?

Hoe kunt u uw McAfee Retail Card inwisselen en uw abonnement activeren?

Hoe McAfee uitschakelen?